Vi gennemgår løbende kurser, så vi hele tiden er på forkant med tingene vedr. de forskellige maskiner, som vi forhandler. Vi servicerer både nyere og ældre maskiner, så vidt der findes reservedele til disse. Står du derfor med en gammel havetraktorplæneklipper eller lignende, der trænger til et lille eftersyn, står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder service af havemaskiner på vores værksted i Havndal ved Hadsund, hvor vi også har kunder fra Hobro, Randers om omegn. 

Når maskinerne udleveres fra os, er de samlet og afprøvet. Vi ved, hvor svært det er for nogle mennesker, at håndtere alt det affald, som sådanne ting er indpakket i. Den sag klarer vi. Når kunden kører fra os med maskinen, er det bare at læsse af, og så gå i gang med arbejdet.

Vi har enkelte maskiner, som måske kun bruges en enkelt gang eller to om året, som vi udlejer. Her tænkes bl.a. på vertikalskærer til oprivning af mos i plænen. Senere vil der måske komme flere ting til udlejning alt efter, hvad der efterspørges.

Service af havemaskiner til privat og professionelle

Vort salg og service af havemaskiner henvender sig både til almene haveentusiaster og professionelle – her tænkes på boligforeninger, kommuner, anlægsgartnere, kirkegårde osv. 

Vores butik vil være det primære sted for salg, men ved ønske om fremvisning af større materiel, har vi en varevogn og stor trailer, så vi kan køre ud til en fremvisning og evt. senere levering.

Vores service af havemaskiner inkluderer også levering til private kunder mod et beskedent gebyr, hvis denne ønsker dette. Dog kun indenfor en grænse på 30 km.

Vi er også serviceværksted for Texas-kunder.

Vi har et pænt lager af knive, kileremme, tændrør med meget mere til mange mærker.