Er der noget, der knirker i din el-scooter eller havemaskine? På vores eget værksted tilbyder vi hurtig og professionel reparation af el-scooter, plæneklipperhavetraktor og meget andet. Vores værksted ligger i forlængelse af vores butik i Havndal, ikke langt fra Randers, hvor vi også har et bredt udvalg af nye El-scootere og havemaskiner. 

Tilbage i topform

Vi er godkendte af relevante mærker til at foretage reparation. Det betyder, at du kan forvente en hurtig, grundig og ansvarsbevidst reparation. Som regel tager reparationen ikke mere end et par dage – så får du din el-scooter eller havemaskine tilbage i topform.

Service af el-scooter - På forkant med udviklingen

Vi gennemgår løbende relevante kurser, så vi hele tiden er opdateret på produkterne og kan tilbyde effektiv service. Har du en ældre maskine, tilbyder vi også reparation, så vidt der findes reservedele til disse. Salg såvel som service og reparation er henvendt til både private og professionelle, herunder anlægsgartnere, kirkegårde og kommuner. Skulle uheldet være ude og skaden for stor, har vi også et bredt udvalg af el-scootere og brugte el-scootere til salg. Vi hjælper dig med glæde gennem hele købsprocessen, så du med sikkerhed står tilbage med den el-scooter der passer til dine behov. 

Læs, hør eller se mere

Ønsker du mere information om de produkter, vi forhandler, kan du læse mere her på hjemmesiden. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 22 32 76 39 eller besøge os uden varsel. Vi foretager reparation af el-scootere på vores værksted. Adressen er Landevejen 10, 8970 Havndal ved Hadsund. Hobro og Randers er blandt de byer, vi servicerer.

Kontakt os