En havetraktor er en yderst praktisk maskine, der nemt og effektivt klarer plæneklipningen på større arealer, uden du behøver at slide og skubbe med håndkræft. Men skal du have en god oplevelse med din havetraktor, er det naturligvis essentielt, at den virker, som den skal, og det er netop det vi er eksperter i hos Fjordens Have-parkmaskiner!

Vi servicerer og reparerer alle former for havetraktorer

Vi har stor erfaring inden for reparation og service af mange forskellige former for havetraktorer. Vi foretager service og reparation af havetraktorer (og andre havemaskiner) på vores eget værksted i vores butik i Havndal ved Hadsund. Her har vi desuden et stort reservedelslager, og har vi ikke lige præcis den reservedel, der skal udskiftes på din maskine, gør vi alt for at skaffe den hjem. For os er kvalitet og kundeservice i højsædet, og vi tager os derfor god tid til hver eneste kunde.

Giv os et kald for nærmere information

Skal vi reparere din havetraktor eller give den et eftersyn, så du er sikker på, at den er klar til sæsonens mange plæneklipninger så sving forbi vores butik i Havndal ved Hadsund. Vil du vide mere om de maskiner, vi forhandler, reparerer og servicerer, er du også velkommen til at ringe til os på 22 32 76 39, hvor vi med glæde besvarer dine spørgsmål. Vi har en bred kundeskare af haveentusiaster fra byer som Hadsund, Hobro og Randers.