Uanset om du er privat plæneklippeejer eller arbejder for offentlige institutioner eller boligforeninger, er det vigtigt, at plæneklipperen virker som den skal, for at du kan udføre græsklipningen ordentligt, nemt og effektiv. Hos Fjordens Have-parkmaskiner kender vi vigtigheden i at have en havemaskine, der virker som den skal, og derfor har vi specialiseret os i at reparere forskellige former for plæneklippere.

Plæneklipper service af højeste kvalitet

For Fjordens Have-parkmaskiner er kvalitet det allervigtigste nøgleord, og det gælder ikke blot for de maskiner, vi sælger, men også vores service og reparationer. Vores professionelle og kompetente mekanikere, Leif, Tage og Henrik, er veluddannede og erfarne inden for reparation af diverse havemaskiner bla. plæneklippere og havetraktorer og de deltager desuden løbende i kurser, for hele tiden at være opdateret og på forkant med de maskiner, vi sælger og reparerer. Har du en gammel plæneklipper, der har set bedre dage, reparerer vi også gerne den, såfremt at vi kan finde de rette reservedele til maskinen. Har vi ikke umiddelbart de relevante reservedele på lager, gør vi alt for at skaffe dem hjem, så din plæneklipper igen kan komme til at fungere, som den skal.

Kontakt os eller besøg os i vores butik

Vil du vide mere om vores plæneklipper service eller de maskiner, vi forhandler, er du velkommen til at kontakte os i dag på 22 32 76 39. Vi vil med glæde også tage imod dig i vores butik i Havndal ved Hadsund, hvor vi gerne deler ud af gode råd og erfaringer. Vi dækker store dele af Østjylland, og servicerer hver dag kunder fra byer som Hadsund, Hobro, Randers & omegn. 

Kontakt os