Billig, kun lidt brugt el-scooter Fønix 203.

Fremstår som ny! Har kun kørt få måneder. Sælges for kun kr. 12.000,- kontant. IKKE LEJE! Vi har også andre brugte el-scootere på lager - og selvfølgelig hele programmet for Fønix Komfort i nye modeller. Ring og spørg!

Hurtig og professionel reparation af el-scootere og havemaskiner

Er der noget, der knirker i din el-scooter eller havemaskine? På vores eget værksted tilbyder vi hurtig og professionel reparation af el-scooter, plæneklipper, havetraktor og meget andet. Vores værksted ligger i forlængelse af vores butik i Havndal, ikke langt fra Randers, hvor vi også har et bredt udvalg af nye El-scootere og havemaskiner. 

 

Tilbage topform

Vi er godkendte af relevante mærker til at foretage reparation. Det betyder, at du kan forvente en hurtig, grundig og ansvarsbevidst reparation. Som regel tager reparationen ikke mere end et par dage – så får du din el-scooter eller havemaskine tilbage i topform.

 

Service af el-scooter - På forkant med udviklingen

Vi gennemgår løbende relevante kurser, så vi hele tiden er opdateret på produkterne og kan tilbyde effektiv service. Har du en ældre maskine, tilbyder vi også reparation, så vidt der findes reservedele til disse. Salg såvel som service og reparation er henvendt til både private og professionelle, herunder anlægsgartnere, kirkegårde og kommuner. Skulle uheldet være ude og skaden for stor, har vi også et bredt udvalg af el-scootere til salg. Vi hjælper dig med glæde gennem hele købsprocessen, så du med sikkerhed står tilbage med den el-scooter der passer til dine behov. 

 

Læs, hør eller se mere

Ønsker du mere information om de produkter, vi forhandler, kan du læse mere her på hjemmesiden. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 22 32 76 39 eller besøge os uden varsel. Adressen er Landevejen 10 i Havndal ved Hadsund. Hobro, Randers, Silkeborg, Aarhus, Ebeltoft og Grenå er blandt de byer, vi servicerer.

 

Reparation af El-scooter og Service af el-scooter

Top