Billig, kun lidt brugt el-scooter Fønix 203.

Fremstår som ny! Har kun kørt få måneder. Sælges for kun kr. 12.000,- kontant. IKKE LEJE! Vi har også andre brugte el-scootere på lager - og selvfølgelig hele programmet for Fønix Komfort i nye modeller. Ring og spørg!

Bestil din kabinescooter idag og kør imorgen

Der kan være mange grunde til at anskaffe sig en el-scooter. Uanset hvad din grund er, kan vi hos Fjordens Have-Parkmaskiner skaffe lige netop den el-scooter eller kabinescooter, du har brug for. Vi forhandler et bredt udvalg af el-scootere og kabinescootere med kvalitet som fællesnævner. El-scooterne er fremstillet i Taiwan, som er kendt for deres høje standard hvad angår funktion såvel som design. Vi råder over en lang række modeller, der egner sig til både ældre og yngre aldersgrupper.

Bestiller du en el-scooter i dag, er den køreklar til dig allerede i morgen.

 

En helt særlig kabinescooter

Skal der være tag på din scooter, tilbyder vi en helt speciel kabinescooter, City Cabino. Den er typegodkendt i Danmark af Trafikstyrelsen og kan køre 28 km/t, hvor almindelige el-scootere maksimalt kan køre 15. Så længe du er over 18, kan du tilmed køre City Cabino uden kørekort.

 

Hurtig reparation på eget værksted

I stedet for reklamationsret er der to års garanti på vores el-scootere – og 3 år på stel. På vores eget værksted reparerer vi alle typer el-scootere hurtigt og professionelt, læs mere her på hjemmesiden.

 

Vi ser frem til at høre fra dig eller se dig i vores butik

Ring til os i dag på 22 32 76 39 eller besøg vores butik i Havndal ved Hadsund. Alt fra Hobro, Randers og Silkeborg til Aarhus, Ebeltoft og Grenå hører til vores geografiske kundeområde.

 

Kabinescooter i Aarhus, Silkeborg og Randers

Køb din Kabinescooter her - Hadsund, Grenå, Ebeltoft og Hobro

Top