Hos Fjordens Have-Parkmaskiner tilbyder vi et udvalg af nogle særdeles effektive robotplæneklippere, der har lang levetid. Her kan du finde moderne plæneklippere fra nogle af de bedste producenter på markedet - nemlig Stiga, Solo by Al-ko og Cub Cadet.

En robotplæneklipper er for dig, der sætter pris på en altid velholdt græsplæne, den nyeste teknologi og ikke mindst mere tid til andet end græsslåning.

Topmoderne robotplæneklippere fra Solo by Al-ko

Med en Solo by Al-ko robotplæneklipper får du en moderne løsning, der leverer fuldautomatiske klipninger på op til mere end 700 kvm (afhængig af modellen). Endvidere kan du nyde en simpel og effektiv brugerinteraktion med styring via en app. Solo by Al-ko’s robotplæneklippere kommer desuden med en sofistikeret sikkerhedssensor, der modvirker ulykker såvel som tyveri.

Hurtig og fleksibel robotplæneklipper fra Cub Cadet

I vores sortiment finder du også robotplæneklippere fra Cub Cadet, som hører til blandt de absolut bedste på markedet. Flere modeller fra denne fabrikant kan klippe flere tusind kvm på ganske kort tid. Endvidere er brugervenligheden i top, da styringen foregår via en app. Cub Cadet robotplæneklippere er kendetegnet ved høj manøvreevne og hurtige græsslåninger - faktisk op til 10% hurtigere end modeller fra andre fabrikanter!

En præcis klipning af græsset med Stiga robotplæneklipper

Vi har også robotplæneklippere fra Stiga i vores sortiment, som er meget populære, fordi de med den nyeste teknologi klipper plænen meget præcist. På den måde har du altid en velplejet og nyklippet plæne, uden at du skal afsætte tid til havevedligeholdelse. Stiga robotplæneklipper er gode til brug på store såvel som små græsplæner. Det har ingen indflydelse, at din plæne er anderledes i form, fordi Stiga plæneklippere kan håndtere hældninger, smalle passager og lignende.

Kontakt os gerne for mere information

Vil du vide mere om vores udvalg af robotplæneklippere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 22 32 76 39. Du er naturligvis også velkommen til at besøge os i vores butik i Havndal ved Hadsund med nem adgang fra både Hobro, Randers, Silkeborg, Ebeltoft, Grenaa og Aarhus.