En el-scooter til dig og dine behov

Vi har et stort udvalg af el-scootere, og du vil helt sikkert kunne finde en, der passer til netop dig og dine behov. Vi råder over en lang række forskellige modeller, og du vil kunne finde el-scootere, der egner sig til både yngre og ældre aldersgrupper.  Hvis du fx skal på mange længere ture, har vi også større modeller med ekstra komfort, som passer perfekte til dette. Se endelig vores store udvalg, og find en el-scooter der passer perfekt til dig. Vi forhandler blandt andet følgende:

El-scootere af høj kvalitet

Vi forhandler el-scootere fra mærket Fønix, hvor kvaliteten er i højsædet, og de er kendt for deres høje standard, hvad angår både funktion og design. Derudover er de lette at betjene, driftssikre og pålidelige, så du, når du køber en el-scooter hos os, kan føle dig tryg og sikker.

I stedet for reklamationsret kører vi med 2 års garanti på alle vores el-scootere, og herunder 3 år på el scooterens stel og 1 år på batteriet.

Altid professionel og effektiv reparation af din el-scooter

Er der noget ved din el-scooter, der ikke længere fungerer optimalt? Hvis skaden er sket, og du har brug for at få repareret din el-scooter, så klarer vi også det. Vi reparerer og servicerer maskinerne på vores eget værksted, og vi har et stort lager med reservedele. Vi er godkendte af relevante mærker til at foretage reparationer, og du kan derfor altid forvente en professionel, effektiv og grundig reparation af din el-scooter. Ofte vil det ikke tage længere end et par dage, hvorefter du vil få din el-scooter tilbage i topform, så du igen kan få den optimale bevægelsesfrihed, du er vant til. 

Kontakt os eller besøg vores butik, hvis du vil vide mere

Vi ser frem til at høre fra dig, og hvis du ønsker mere information om de forskellige el-scootere og andre produkter, som vi tilbyder, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf.: +45 22 32 76 39 eller tage et smut forbi os på adressen Landevejen 10, 8970 Havndal ved Hadsund. Derudover tilbyder vi også service i både Ebeltoft, Grenå, Århus, Randers og Hobro, så tøv endelig ikke med at kontakte os.